Sem 18+

Klikom na DA potvrđujem da imam više od 18 godina i da mogu pristupiti sadržaju grinsot.hr.

Pušenje ozbiljno šteti vama i ljudima oko vas.

Sve za vaš povrtnjak i biljni vrt, unutarnju kultivaciju - indoor uzgoj, hidroponiju ... GROWSHOP

0 - Item

You have no items in your shopping cart.

Podsuma: 0,00 kn

Način plačila in način dostave

Način plaćanja i način isporuke dio su:  Općih uvjeta.

Način plaćanja
Plaćanje gotovinom (primanje robe u trgovini).
Plaćanje pouzećem (po isporuci).
Bankovni prijenos na transakcijski račun - plaćanje predračunom (plaćanje prije isporuke).
Zadržavamo pravo produljenja roka zbog tehničkih ili drugih pogrešaka u postupku. U ovom slučaju, obvezujemo se da ćemo o tome obavijestiti klijenta. Obavijestite nas ako od nas niste dobili nikakvu obavijest i proteklo je više od 3 radna dana od vaše kupnje.

1.) Plaćanje gotovinom (primanje robe u trgovini)

Robu plaćate i preuzimate u trgovini Grinšot (u PE Ljubljana ili PE Piran).
2.) Plaćanje dostavom (po isporuci)
Po isporuci paketa kuririma DPD ili GLS (tvrtke koje se bave kurirskom i distribucijom paketa) plaćate iznos kupnje (vrijednost proizvoda), poštarinu (poštarina je 4,00 EUR, preko 50,00 EUR je besplatna) i proviziju za prijenos od novca.

Naknada za prijenos novca:

Vrednost odkupnine Cena Hrvatska u EUR
do 250 0,7
nad 250 do 500 1,5
nad 500 do 1.000 2,8
nad 1.000 do 2.500 5


Cijenu za otkup (iznos naručenih proizvoda) plaća primatelj pošiljke, koji je ujedno i obveznik provizije za plaćanje otkupa. Proviziju plaćate u slučaju naloga za plaćanje pouzećem u svakom slučaju, čak i ako je poštarina besplatna.
Proviziju možete izbjeći samo plaćanjem predračunom (bankovni prijenos) ili gotovinom u trgovini Grinshot.
Kupac koji je naručio proizvod, a nije ga preuzeo, dužan je naručiti sve daljnje narudžbe prema predračunu i podmiriti troškove poštarine nastale zbog njegove narudžbe koju nije preuzeo. U suprotnom, sve njegove daljnje narudžbe bit će otkazane.
3.) Bankovni prijenos na temelju izdanog predračuna (plaćanje prema predračunu)
Ovom vrstom plaćanja poslat ćemo vam sve potrebne podatke za izvršenje bankovnog prijenosa na vašu adresu e-pošte na kraju kupnje.
Troškovi bankovnog prijenosa na temelju plaćanja predračunom uključuju iznos kupnje (vrijednost kupljenih proizvoda) i poštarinu (poštarina iznosi 4,00 EUR, preko 50,00 EUR je besplatna).

Ako kupac želi što prije dobiti naručene artikle, potvrdu o uplati može poslati na adresu e-pošte info@grinsot.si, u suprotnom, čim davatelj usluga otkrije prijenos kupca na transakcijski račun , on će otpremiti robu. Ponuditelj se obvezuje redovito i što je prije moguće pratiti transfere, u interesu brze otpreme.

Nakon primitka prijenosa obavijestit ćemo vas i poslati paket. Budući da ste iznos uplate već platili putem bankovne doznake, kurirom ne plaćate ništa po isporuci paketa.
Plaćanjem predračunom izbjegavate plaćanje provizije navedene u točki 2.).

Način isporuke
Način dostave je dostava paketa od strane tvrtki koje se bave kurirskom i paketnom distribucijom DPD ili GLS, što znači da će narudžba biti isporučena sljedeći dan po primitku obavijesti ili dva dana nakon primitka obavijesti da je proizvod spreman za otpremu.

Ako artikla nema na zalihi, morat ćemo još malo pričekati na isporuku. O vrlo dugom razdoblju čekanja obavijestit ćemo vas e-poštom.
1.) Troškovi dostave
Troškovi poštarine dodaju se vrijednosti kupnje, naime 4,00 EUR (preko 50,00 EUR je besplatno). Kada plaćate gotovinom (pouzećem), morate dodati uplatu provizije spomenute u točki 2).
Po primitku isporučene robe dobit ćete i originalnu fakturu sa svim informacijama i u skladu s uvjetima prodaje objavljenim na ovoj stranici i potvrđenim prilikom narudžbe.

Prodavatelj nije odgovoran za kašnjenja davatelja kurirskih usluga ili za oštećenje ambalaže. Kupac bi trebao odmah pregledati primljenu robu i u slučaju oštećenja kontaktirati pružatelja kurirskih usluga. Također bi se odmah trebao obratiti prodavaču.

Po dogovoru možemo i sami isporučiti pošiljke u vrijednosti većoj od 50,00 EUR.