Sem 18+

Klikom na DA potvrđujem da imam više od 18 godina i da mogu pristupiti sadržaju grinsot.hr.

Pušenje ozbiljno šteti vama i ljudima oko vas.

Sve za vaš povrtnjak i biljni vrt, unutarnju kultivaciju - indoor uzgoj, hidroponiju ... GROWSHOP

0 - Item

You have no items in your shopping cart.

Podsuma: 0,00 kn

Politika privatnosti

1. Općenito
Davatelj (prodavatelj) se obvezuje štititi povjerljivost osobnih podataka i privatnost korisnika internetske trgovine. Prikupljene osobne podatke davatelj (prodavač) koristit će isključivo za pružanje ponuđenih usluga. Davatelj (prodavatelj) poštuje povjerljivost osobnih podataka i privatnost korisnika internetske trgovine te će učiniti sve što je potrebno da ih zaštiti od bilo kakvih kršenja i zlouporaba. Osobni podaci korisnika jedno su od područja kojem davatelj (prodavatelj) poklanja veliku pažnju i pažnju, jer je svjestan osjetljive prirode ovog područja.

2. Korištenje osobnih podataka
Davatelj (prodavač) za potrebe pružanja usluga koje nudi, prikuplja, upravlja, obrađuje i pohranjuje sljedeće korisničke podatke:

- ime i prezime;

- adrese za dostavu;

- tvrtka ili naziv pravne osobe (ako je korisnik pravna osoba);

- porezni broj pravne osobe (ako je korisnik pravna osoba);

- adresa e-pošte (korisničko ime);

- lozinka u šifriranom obliku;

- telefonski broj za kontakt (ako mu korisnik vjeruje);

- zemlja prebivališta;

- ostale podatke koje korisnik dobrovoljno unosi u obrasce u internetskoj trgovini;

- ostali podaci koje korisnik dobrovoljno naknadno doda u svoj profil.

Davatelj (prodavatelj) nije odgovoran za ispravnost, cjelovitost i ažurnost podataka koje su korisnici unijeli.

3. Kolačići i IP adrese
Davatelj (prodavatelj) svakom korisniku na početku svake upotrebe internetske trgovine dodjeljuje kolačić za identifikaciju, nadzor košarice i osiguravanje sljedivosti (tzv. "Kolačić"), koji se u memoriji poslužitelja pohranjuje samo za vrijeme trajanja internetske trgovine i briše se nakon jednog sata neaktivnosti. . Davatelj (prodavatelj) također može pohraniti neke trajne kolačiće na osobno računalo korisnika, poput. korisnički identifikacijski broj u šifriranom obliku za identifikaciju pri sljedećem posjetu internetskoj trgovini ili ocjenjivanju predmeta, uz pomoć kojeg korisnik zna koji su artikli već ocijenjeni, te neizravno Google Analytics vanjski kolačići koji se koriste za analizu posjeta web mjestu. Ponuditelj (prodavatelj) može koristiti ove podatke u anonimiziranom sažetom obliku u svrhu statističke analize. U svrhu osiguranja mrežne sigurnosti, davatelj (prodavač) također prikuplja IP adrese s kojih korisnici pristupaju internetskoj trgovini.

4. Izjava o zaštiti povjerljivosti osobnih podataka i privatnosti korisnika
Davatelj (prodavatelj) je u skladu s propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka, dužan štititi osobne podatke korisnika svoje internetske trgovine. Davatelj (prodavatelj) ni pod kojim uvjetima neće pružiti osobne ili osobne podatke bez izričitog dopuštenja korisnika. druge korisničke podatke trećoj strani ili neće dopustiti trećoj strani da pregleda osobne ili. druge podatke korisnika, osim ako to državna tijela ne zahtijevaju, ako je takva obveza propisana zakonom ili u dobroj vjeri da je takva radnja potrebna za postupke pred sudovima ili drugim državnim tijelima te za zaštitu i ostvarivanje legitimnih interesa davatelja usluga (prodavatelj) ).

Svi osobni i drugi podaci koje će korisnik pružiti prilikom prijave u internetsku trgovinu, kao i prilikom naručivanja kupnje proizvoda, uključujući sadržaj narudžbi, bit će zaštićeni u skladu s propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka. Davatelj (prodavatelj) neće koristiti ove podatke u bilo koju svrhu koja bi naštetila korisniku ili bilo kojoj drugoj uključenoj osobi. Davatelj (prodavatelj) neće koristiti korisničke podatke za slanje promotivne e-pošte ili drugog neželjenog promotivnog materijala, osim za slanje onih promotivnih obavijesti na koje će se korisnik pretplatiti ili. s kojim će se složiti. Ponuditelj (prodavatelj) može podatke koristiti u anonimiziranom sažetom obliku u svrhu statističke analize. Povjerljivost osobnih i ostalih korisničkih podataka neće se kršiti ni u kojem obliku.

Dostavnoj službi (npr. Pošta Slovenije, DHL, UPS itd.) Davatelj (prodavač) povjerit će samo potrebne podatke za dostavu proizvoda kupljenih u internetskoj trgovini (podaci o primatelju i adresi za dostavu). Davatelj (prodavač) kontaktirat će korisnika putem e-maila ako je to potrebno za kupnju u internetskoj trgovini, te putem kontakt broja telefona samo ako je u postupku registracije ili. bilo je problema s kupnjom u internetskoj trgovini.

5. Provođenje politike privatnosti
Svi zaposlenici davatelja usluge (prodavatelj) s punim ili nepunim radnim vremenom koji imaju pristup osobnim i drugim korisničkim podacima svjesni su dužnosti zaštite osobnih i ostalih podataka te su dužni poštivati ove odredbe o zaštiti povjerljivosti osobnih podataka i privatnosti korisnika internetske trgovine. Dužnost zaštite osobnih i drugih podataka vrijedi neograničeno, čak i nakon prekida odnosa s davateljem (prodavateljem).

Registrirani korisnici mogu prestati koristiti internetsku trgovinu u bilo kojem trenutku i mogu otkazati registraciju. To čine pismenim obavještavanjem davatelja usluge (prodavatelja) putem pisane izjave