Sem 18+

Klikom na DA potvrđujem da imam više od 18 godina i da mogu pristupiti sadržaju grinsot.hr.

Pušenje ozbiljno šteti vama i ljudima oko vas.

Sve za vaš povrtnjak i biljni vrt, unutarnju kultivaciju - indoor uzgoj, hidroponiju ... GROWSHOP

0 - Item

You have no items in your shopping cart.

Podsuma: 0,00 kn

Pravna obavijest i izjava prilikom kupnje sjemenki

Pravna obavijest i izjava prilikom kupnje sjemena dio su Općih uvjeta.

Grinšot.si (Mangor d.o.o.) djeluje u skladu sa Zakonima i ni u kojem slučaju ne promiče, obraća se ili potiče radnje koje su u suprotnosti s njima; korisnici su neovisno odgovorni za svoje postupke.

Upoznavanjem i prihvaćanjem ovih Općih uvjeta, korisnik istovremeno podnosi izjavu:
- odrasla sam osoba starija od 18 godina;
- sjeme kupujem za uspomenu;
- suvenir - sjeme neću koristiti za klijanje, uzgoj i proizvodnju biljke i biljnih derivata;
- nisam mentalno bolesna osoba, osoba s privremenim mentalnim poremećajem, teškom mentalnom retardacijom ili u procesu ovisnosti ili rehabilitacije;
- Poštujem nacionalno zakonodavstvo (Zakon o proizvodnji i prometu ilegalnih droga (UL RS 108-5025 / 1999), Kazneni zakon (KZ-1; UL RS 55-2296 / 2008), Uredba o klasifikaciji ilegalnih droga (UL RS 45-1909 / 2004), Zakon o sjemenu poljoprivrednog bilja (SL RS, br. 58/02, 45/04-ZdZPKG, 86/04, 41/09, 32/12, 90/12 - ZdZPVHVVR)) i međunarodno zakonodavstvo, I Svjestan sam toga, ne kupujem s namjerom da svjesno ili eventualno kršim važeće propise i suvereno i neovisno prihvaćam odgovornost svoje odluke o kupnji; svjestan da se nasilnicima prijeti zatvor i novčane kazne.

Sjeme se prodaje u originalnom pakiranju. Klijanje sjemena kanabisa i uzgoj kanabisa ilegalni su u Republici Sloveniji i većini zemalja.

Tvrtka Mangor d.o.o. zadržava pravo odbiti kupnju sjemena kanabisa putem grinšot.si, u slučaju valjanih razloga koji bi ukazivali na postupanje suprotno sadržaju ove Pravne obavijesti, te ne pružiti ili pružiti kupcu bilo kakve informacije o klijanju sjemena i usjeva jer je protuzakonito klijanje i sjeme se prodaje za klijanje u Sloveniji i većini zemalja EU, tako da prodavač to možda neće poticati.